Ervaring en opleiding

Ik ben afgestudeerd Toegepast Bioloog-Ecoloog. In juli 2015 ben ik afgestudeerd als Toegepast Bioloog aan de HAS Hogeschool. Ik heb mij hier gespecialiseerd in ecologie/natuur. Tijdens mijn opleiding heb ik me veel bezig gehouden met de verspreiding van diersoorten, menselijke invloeden op het voorkomen van diersoorten, en heb veelal gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Resultaten uit diverse projecten zijn gebruikt bij het opstellen van beleidsvoorstellen, het beoordelen van (bouw)plannen met betrekking tot de Flora- Faunawet (QuickScans), en het opstellen van verspreidingskaarten voor gemeenten en provincies. Tijdens diverse projecten heb ik gebruik gemaakt van cameravallen, diverse GPS-apparaten (RTK-GPS, handheld GPS, etc.) en drones.

 

Tijdens mijn studie heb ik onder andere ervaring op gedaan met genetica, GIS-Mapping, aquatische ecologie, diergedrag, levenscycli, diverse ecosystemen, hydrologie, microbiologie, SPSS, natuurherstel (LESA), Flora- en faunawet (o.a. uitvoeren van QuickScans), diervoeding, bedrijfseconomie, bodemonderzoek, dier- en plantfysiologie, morfodynamiek, Conservation Ecology, en menselijke invloeden op het voorkomen en de verspreiding van diersoorten.

 

Ik pas mijn kennis graag in de praktijk toe en ben iemand die recente onderzoeken (universitaire onderzoeksliteratuur) toepasbaar kan maken in het veld! Ben een echte onderzoeker en ben niet bang voor vieze handen. Ik vind het daarnaast belangrijk regelmatig met een helicopter-view naar projecten te kijken, om er op deze manier voor te zorgen dat projecten efficiënt en in de goede richting verlopen.Nieuwsgierig naar mijn projecten?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.