Blog 2 - Europa roadtrip - voorbereiding en social

Zoals we in Blog 1 al hebben aangegeven, wordt de Europa roadtrip een 'reis vol onbekende wegen, ruige rotsformaties, ijzige gletsjers en pittoreske dorpjes.'

 

Dit alles willen we jullie natuurlijk niet onthouden! Daarom hebben we besloten alles goed vast te leggen. Natuurlijk gingen we voor ons zelf al foto's maken, maar Tobias heeft inmiddels een DJI Mavic Pro (drone) aangeschaft, en Sven gaat alles extra mooi vastleggen met een Action Cam!

 

We zijn er samen al op uit getrokken om een testje met de drone te doen. Het was de eerste keer dat we Rafiki filmden, en bovendien een eerste oefening met het editten van de beelden. Zie hieronder het resultaat:

 

Social

We gaan dus alles goed vastleggen, maar aan beelden die alleen op onze laptop staan, hebben jullie niet veel! Dus jullie kunnen ons avontuur gaan volgen op deze website, maar ook op YouTube, Facebook en Instagram!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, zitten er diverse samenwerkingen in de pijplijn. Gedurende de reis staan er een aantal interviews en blogs aan te komen. En we beginnen nu al met een interview van Traveljunks.nl

 

Nog maar 17 dagen tot we vertrekken!

Volg ons nu op Instagram, Facebook en YouTube!


Reactie schrijven

Commentaren: 0